"Моя улюблена робота. Я дійсно щасливий за наших футболістів, за нашу країну. По-перше, ми маємо згадати наших воїнів, завдяки яким ми можемо грати. Ця перемога для них. Цей матч був дуже важливий. У нас є небагато часу все переварити і почати готуватися до півфіналу. Попереду дуже потужна команда.

Збірна Франції дуже добре розпочала матч. Все почалося не за нашим сценарієм. Ми намагалися взяти під контроль м'яч, але французи вивчили нас. Вони вміло перекривали центр поля, накривали наших півзахисників. Мені сподобалася реакція на пропущений гол – ми не розкисли. Внаслідок індивідуальних дій, характеру змогли переламати матч.

Я говорив перед матчем, що Франція найсильніша команда цього турніру. Перший скальп ми зняли, а через три дні нас чекає друга найкраща команда турніру, тому потрібно добре підготуватися.

Це була наша стратегія, щоб Мудрик та Кащук відкривалися за спину, а Криськів відтягував на себе центральних захисників. Наша стратегія десь не спрацювала, перш за все нам не вдалося взяти під контроль гру, не було структури, нас вдавили французи, які з перших хвилин почали пресингувати.

Я дуже радий, що у матчі, який для нас на початку вийшов невдалим, свою роль зіграла індивідуальна майстерність, і характер команди, яка не розкисла, знайшла сили і переборола. У другому таймі ми перелаштувалися, він був уже за нашим сценарієм, в принципі рахунок на табло, мабуть, закономірний.", – розповів Ротань у флеш-інтерв'ю в ефірі Суспільне спорт.