Чвертьфінальна дуель відбудеться в румунській Клуж-Напоці у неділю, 2 липня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Гру обслужить португальська бригада арбітрів на чолі з Жоау Пінейру.

Вболівати за підопічних Руслана Ротаня можна буде, стежачи за грою в прямому ефірі на місцевих телеканалах Суспільного, а також на Youtube-каналі Суспільне Спорт.

Україна U-21 вийшла у плей-офф з другого місця у квартеті. Спершу "синьо-жовті" впевнено здолали хорватів (2:0), тоді у нервовому поєдинку взяли гору над румунами (1:0). Однак не змогли обіграти іспанців (2:2) і дозволили їм завершити груповий етап на вигіднішій, лідерській позиції.

Французи ж перемогли у всіх трьох матчах попереднього раунду молодіжного Євро. Вони здолали Італію (2:1), Норвегію (1:0) та Швейцарію (4:1).

Нагадаємо, "синьо-жовті" та "Ле Бльо" зустрічалися минулого року в рамках відбору на чемпіонат континенту. Перше протистояння завершилося для українців провалом (0:5), однак вже у наступному команди розписали бойову нічию (3:3).

У матчі на Клуж Арені надійний букмекер FAVBET явним фаворитом вважає "Галльських півнів". Коефіцієнт на перемогу Франції – 1,69 бала. На звитягу наших земляків – 5,80. Ціна нічиєї – 4,15 бала.

Найімовірнішими авторами голів фахівці вважають французького форварда Ренна Арно Калімуендо та його колеги по клубу і збірній Аміна Гуїрі. Коефіцієнти на те, що вони заб'ють – по 2,35 бала.