Модель та блогерка Селеста Брайт опублікувала в сторіс свого Instagram знімок екрана з повідомленням, яке їй надіслав форвард ПСЖ. Дівчина була обурена тим, що чоловік, який має кохану, пише їй.

"До цього я не знала, хто він. Мені набридло бачити подібні повідомлення від чоловіків, у яких є дружина чи дівчина. Він не один такий. Я вважаю, що решта дівчат також не повинні мовчати про це. Хлопці, будьте кращими, тому що ми заслуговуємо найкращого", – написала модель.

Нагадаємо, нещодавно форвард парижан заявив, що зрадив свою дівчину Бруну Б'янкарді. Він опублікував спільне фото в Instagram і написав довгі вибачення. Бразильця звинувачують в побаченні з блогеркою Фернандою Кампос. Під час цього він нібито порушив одну з умов угоди за якою може зраджувати Б'янкарді. Згідно з домовленістю, футболіст повинен поводитися стримано, не вступати в статевий акт без контрацепції та не цілувати обраниць в губи.

До слова, через декілька днів після публічних вибачень пара дізналася стать спільної майбутньої дитини. Зірка ПСЖ з коханою очікують на дівчинку.