Гравцем матчу став півзахисник молодіжної збірної України Олександр Назаренко, про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Чудовим навісом він організував перший гол своєї команди. Його хитрість та майстерність турбували захисників суперника щоразу, коли він отримував м’яч. А в захисті він зіграв дисципліновано та цілеспрямовано", – описав гру Назаренка комітет технічних спостерігачів УЄФА.

Нагадаємо, Олександр записав до свого активу асист, після якого Богдан В'юнник відкрив рахунок у матчі. У підсумку Україна та Іспанія зіграли внічию, однак іспанці виграли групу (обидві команди мають по 7 очок), адже переважають українців за кількістю забитих м'ячів.

"Звісно, я не очікував, що стану найкращим гравцем матчу. Хочу подякувати всій команді та тренерському штабу, який дав мені можливість сьогодні зіграти. Для мене дуже приємно зараз тут сидіти із цією статуеткою.

Я дуже щасливий перебувати тут із тим колективом, який ми зібрали за довгі роки. Ми самі кайфуємо від тієї гри, яку зараз показуємо. Для мене це просто приємний бонус, я дуже радію за всю команду", – сказав Назаренко на післяматчевій прес-конференції.

Суперника по чвертьфіналу "синьо-жовті" дізнаються сьогодні, 28 червня. У тій дуелі участь точно не візьме Владислав Ванат, якого дискваліфікували на 2 матчі.