"У президента клубу були достатньо серйозні розмови з лідерами команди, з ветеранами. Четверте місце – це повністю не те, що може задовольнити керівництво Динамо. І він висловив це в особистих зустрічах.

Зараз багато говориться, що порізали зарплати ветеранам. Це не зовсім коректна історія. Суть розмови була така: "Так, ми трішки зменшуємо вам зарплатню на наступний сезон, але з умовою: якщо ви виходите наступного сезону в Лігу чемпіонів (груповий етап), то вся оця різниця між вашою попередньою зарплатнею і тою, яку ви будете отримувати упродовж сезону, буде компенсована.

Це було запропоновано абсолютно всім. Можливо, за винятком тих, хто перепідписував новий контракт. Я маю на увазі Караваєва. Можливо, там було зменшення зарплатні за новою угодою.

З приводу Буяльського. Наскільки я розумію, влітку та взимку у нього були пропозиції. Він сказав, що якщо його агенти принесуть пропозицію для Динамо, то він би, можливо, навіть хотів би переїхати до іншого клубу. Якщо ця пропозиція задовольнить Динамо", – сказав журналіст в ефірі авторської програми Циганик Live.