Дуель відбудеться у вівторок, 27 червня, в Бухаресті. Стартує протистояння о 21:45 за київським часом. Гру розсудить литовська бригада арбітрів на чолі з Донатасом Румшасом.

Заключний поєдинок "синьо-жовтих" на груповому етапі Євро-2023 можна буде переглянути в ефірі місцевих телеканалів Суспільного.

І Україна, й Іспанія уже забезпечили собі путівки до плей-офф молодіжного чемпіонату континенту. Відтак дуель у Бухаресті визначить, хто вийде з групи з вигіднішого першого місця.

Підопічні Руслана Ротаня спершу впевнено розібралися з хорватами (2:0), а тоді у драматичному матчі здолали румунів. Вирішальним став автогол захисника суперників Віктора Дікана на 89-й хвилині.

"Фурія Роха" спочатку розгромила Румунію (3:0), а тоді мінімально переграла "картатих" завдяки блискавичному голу Абеля Руїса на 21-й секунді поєдинку. Цей забитий м'яч став найшвидшим в історії молодіжних чемпіонатів Європи.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом вважає Іспанію. Коефіцієнт на перемогу піренейської команди – 1,74 бала. На звитягу "синьо-жовтих" – 5,30. Нічию оцінюють в 4,20 бала.

Найімовірнішим автором забитого голу фахівці вважають героя матчу з Хорватією, іспанського форварда Абеля Руїса (2,00). Також доволі високі шанси у його колеги по збірній Родріго Рікельме (2,80).