Футбольне протистояння відбудеться у суботу, 24 червня у Бухаресті. Дуель розпочнеться о 19:00 за київським часом. Стежити за її перебігом можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Підопічні Руслана Ротаня у першому турі групового етапу Євро U-21 здолали однолітків з Хорватії (2:0). У воротах "картатих" розписалися Олексій Кащук і Данило Сікан. Румуни, які разом з грузинами приймають турнір, у своєму стартовому матчі розгромно програли Іспанії – 0:3.

До слова, за версією Sofascore, Олексій Кащук та Максим Таловєров потрапили до символічної збірної першого туру молодіжного Євро.

Надійний букмекер FAVBET в дуелі Румунія – Україна фаворитом вважає "синьо-жовтих". Коефіцієнт на звитягу команди Ротаня – 2,09 бала. На перемогу господарів – 3,90. Ціна нічиєї – 3,70 бала.

Фахівці вважають, що Данило Сікан має високі шанси покращити свою статистику в цьому поєдинку. Форвард Шахтаря є одним з найімовірніших авторів голів, на думку FAVBET. Коефіцієнт на те, що Сікан вразить ворота румунів – 3,60. Аналогічний показник у нападника Динамо Владислава Ваната.