– Едуарде, ти був одним з тих, хто перед жеребкуванням вгадав суперника. Ти саме і хотів зіграти проти грецького клубу чи просто передчуття таке було?

– Ні, якогось особливого передчуття не було, просто побажання таке, тому що я ніколи не був в Греції, і хотілося опинитися там і зіграти проти такої чудової команди, як Панатінаїкос.

На мій погляд, грецький клуб за статусом набагато вище за Серветт (суперником дніпрян на цьому етапі могла стати грецька або швейцарська команди, – прим).

– Вже намагався щось дізнатися про суперника?

Я знаю, що вони 20-разові чемпіони Греції, тому цю команду гуглити не треба. Будемо готуватися – для нас це чудовий суперник.

– Бачиш щось спільне із минулим сезоном, коли все розпочиналося із єврокубків і також з непростого суперника?

– Головне, щоб результат був іншим. Ми будемо налаштовуватися на краще, адже ми вже грали у єврокубках і тепер це для нас не новизна. Сподіваюся, що цей сезон в Європі буде кращим за минулий.

– Тренер Панатінаїкоса з повагою до дніпрян сказав, що будуть грати два рівних суперники. Як буде на твій погляд?

– Так-так, нас тепер вже поважають, нас знають. Але і ми завжди поважаємо свого суперника, з ким би ми не грали, – цитує Сарапія офіційний сайт дніпрян.

Нагадаємо, перша зустріч команд в рамках 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів запланована на 25/26 липня. Матч-відповідь – 1/2 серпня.