"Як футбольна людина, я не отримав задоволення від матчу. Я довго дружив з Лобановським. Ми росли по-іншому, постійно щось шукали, вдосконалювали. З такими командами потрібно виходити з перших хвилин і пресингувати, не давати їм спокою, забити два-три м’ячі та спокійно грати. Всього цього в матчі проти Мальти не було.

Не хочу критикувати, опускати на дно, але технічно наші футболісти слабкі. Помітно, як при прийомі м’яч від них відскакує, як суперник перехоплює передачі. Так, я вважав, що ми повинні виграти у Мальти, а потім думаю: "А чому повинні? Ми кращі за них?".

В нас немає жодного футболіста, який може поїхати в Ліверпуль, Манчестер Сіті, Арсенал. Наразі ми маємо гравців середнього класу. В них купа браку. Поки що так.

Вже після матчів з Італією та Англією можна буде оцінити наш справжній рівень. В матчі з Мальтою не було гри. Слабкий футбол. Ребров так швидко не перебудує гру. Не всі будуть готові одразу до пресингу, якщо їх цьому не вчили. В збірній за тиждень тільки тактика, фізику не можна давати, бо немає часу", – наводить слова Йожефа Сабо 1927.kiev.ua.