"Сьогодні під час штурмової операції на Південному фронті, прикриваючи відхід своєї бойової групи, вічне життя в бою здобув наш Друг і Брат, один із лідерів Івано-Франківського осередку Карпатської Січі та фанатського сектору ФК Прикарпаття Святослав Кондрат.

Свій шлях в націоналістичному русі Святослав розпочав ще в підлітковому віці та йшов ним до самої смерті, завжди обираючи найскладніші й найпочесніші для чоловіка маршрути: від вуличних протистоянь до участі в АТО. Перед початком повномасштабної війни недовго працював за кордоном, але 24 лютого, долаючи течію, повернувся в Україну, а 26 відправився у складі бойової групи Карпатської Січі боронити Київ. Пізніше брав участь в боях за Херсонщину, Харківщину та Донеччину у складі мінометного підрозділу КС.

Коли війна перейшла в нову фазу, Святослав обрав для себе найгероїчніший і найризикованіший шлях – шлях штурмовика – на чолі штурмового відділення йшов у бій в авангарді контрнаступу.

Непоправна втрата для Карпатської Січі та всього націоналістичного руху України. Допоки живі – будемо мстити. Наша війна не закінчиться ніколи. СВЯТОСЛАВ "КИШКА" КОНДРАТ ПРИСУТНІЙ!" – повідомляє прес-служба Карпатської Січі.