"Я взагалі не люблю когось виділяти, бо у першому таймі не було команди, а у другому таймі вона була. Ми вирвали цю перемогу завдяки командним діям. Сьогодні я показував на зборах, як гравці між собою розмовляли. І це важливо. Зараз не потрібно шукати лідера, треба працювати. Завтра результат дуже важливий. Завтра я очікую побачити команду, яку бачив у другому таймі з Македонією.

Не вважаю проблемою, що Михайло не дуже багато грає у клубі. Він допомагає Челсі й це прерогатива головного тренера. Я бачу, що він на тренуваннях працює, дуже уважний, дуже серйозно відноситься до всього. Всі роблять помилки. Якщо ви подивитесь матч з Македонією – всі робили помилки", – сказав Ребров на прес-конференції перед матчем з Мальтою.

Нагадаємо, що Михайло Мудрик "Левом матчу" проти збірної Північної Македонії (3:2). Вінгер Челсі вийшов зі старту та провів на полі 90 хвилин. Згодом його замінили на Сидорчука. За цей час вінгер "синьо-жовтих" відзначився двома асистами і отримав від уболівальників 36% голосів.