Матч Україна – Мальта відбудеться у понеділок, 19 червня. Початок – о 19:00 за київським часом. Для "синьо-жовтих" поєдинок проти мальтійців буде номінально домашнім, втім через війну в Україні його проведуть на стадіоні Антона Малатинського у словацькій Трнаві.

В Україні матч у прямому етері покаже платформа MEGOGO (за наявності відповідної підписки), а також місцеві телеканали Суспільного (безплатно) у цифровому етері T2, кабельних мережах та IPTV.

У попередньому турі відбору до Євро-2024 "синьо-жовті" здобули історичну перемогу над Північною Македонією (3:2) та взяли перші три очки в групі. Поєдинок з македонцями також став офіційним дебютом для Сергія Реброва й одразу переможним.

Це був другий випадок в історії нашої національної команди, коли вона змогла оформити переможний камбек, програючи по ходу матчу з рахунком 0:2. Вперше це сталося у 2000 році, тоді збірна Валерія Лобановського у гостях вирвала перемогу над Вірменією (3:2).

Мальта є аутсайдером групи С. За підсумком трьох турів збірна опинилась на дні з нулем, поступившись Північній Македонії (1:2), Італії (0:2) та Англії (0:4). До слова, українці у березні також програли "Трьом Левам" з рахунком 0:2, тоді національну команду очолював в.о. головного тренера Руслан Ротань.

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом матчу збірну України. Коефіцієнт на перемогу підопічних Реброва в основний час становить 1.14. Сенсаційна звитяга мальтійців помножить ставку на 20.0. Цінник нічиєї в основний час – 10.0.

Експерти очікують на результативний матч. Тотал більше 3.5 оцінюють коефіцієнтом 1.96, аналогічний тотал менше – 1.95. На те, що Владислав Ванат відзначиться забитим м'ячем можеа поставити з коефіцієнтом 1.67. Шанси Андрія Ярмоленка становлять 1.80, а Артема Довбика – 1.83.