Матч Хорватія – Іспанія відбудеться вже сьогодні, 18 червня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. В Україні гру ексклюзивно транслюватиме медіасервіс MEGOGO.

У півфіналі хорвати розібралися з Нідерландами з рахунком 4:2. Останні два голи були забиті в овертайми. Натомість Іспанія мінімально обіграла Італію завдяки результативним ударам Піно та Хоселу.

Команди між собою зустрічалися 9 разів. "Фурія Роха" записала у свій актив п'ять перемог, а хорвати вигравали тричі. Ще один матч завершився нічиєю. Зазначимо, що балканська команда ще жодного разу не вигравала титулів на міжнародному рівні. А ось іспанці ставали чемпіонами світу та тричі вигравали ЧЄ.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважає саме Іспанію, а коефіцієнт на перемогу в основний час становить 2.11. Тоді як тріумф Хорватії оцінюють у 3.95. Цінник нічиєї за підсумками 90 хвилин – 3.35.

Експерти очікують на не надто результативний футбол. Стандартний тотал більше 2.5 оцінюють коефіцієнтом 2.28, а ось аналогічний тотал менше – 1.70. Найімовірнішими авторами голів стануть іспанці Альваро Мората та Єремі Піно. Їхні шанси становлять 2.60 та 3.20 відповідно. Натомість у складі збірної Хорватії потенційним автором голу є Андрей Крамаріч (3.50).