Зірковій парі набридли чутки та наклеп, які з'являються у пресі по всьому світу, аби заподіяти їм шкоди. Тому вони готуються судитись з найактивнішими кривдниками. Про це повідомляє AS.

Напередодні Джорджина Родрігес подала до суду на свого колишнього колегу Пабло Боне, з яким працювала у магазині Gucci. Чоловіка звинувачують у наклепі та злочині проти права на власний імідж.

Боне працював з коханою Кріштіану кілька місяців перед тим, як дівчина стала відомою. Він заявив, що Джорджина була зверхньою та зарозумілою і шукала собі місце "у середовищах з великими грошима".

Цей випадок підштовхнув пару влаштувати зустріч з групою юристів та обговорити методи боротьби з тими, хто поширює наклеп.

"Очевидно, ми не подаватимемо до суду через кожну новину в ЗМІ, незалежно від того, наскільки божевільною чи необґрунтованою вона може бути. Ми робитимемо це з тими, хто поширюватиме серйозний необґрунтований й вигаданий наклеп з наміром завдати шкоди подружжю та їхній сім’ї", – заявив менеджер футболіста Рікарду Регуфе.