"Маркевич заслужив цей шанс. Стільки років пропрацювати і віддати українському футболу…Сергій Ребров для мене топ-тренер. Він тренував мене ще в Динамо-2. Я його дуже добре знаю та поважаю як людину. Скільки була ця нерозбериха з тренером? Я вважаю, потрібно було ставити Маркевича замість Петракова. Дати йому шанс на рік-два.

І у Реброва закінчився б контракт з Аль-Айном, і Маркевич би допрацював. Я вважаю, що Маркевич заслужив рік-два попрацювати з національною збірною. Це моя думка. Я бачився з Маркевичем, він був в Іспанії, ми розмовляли. Я знаю, що було там всередині. Тільки він може сказати, які там були домовленості з федерацією. Вчинили нечесно, тому я його розумію", – сказав Зозуля в інтервʼю SportArena.

Нагадаємо, що Сергій Ребров очолив збірну України 7 червня. Його контракт розрахований до 30 липня 2026 року. Він замінив на тренерському містку Олександра Петракова, який покинув національну команду ще наприкінці 2022-го після завершення контракту. Відтоді обов'язки наставника виконував Руслан Ротань, паралельно працюючи в Олександрії та молодіжній збірній України. Натомість Мирон Маркевич очолив першолігові Карпати.