Поєдинок відбудеться вже сьогодні, 16 червня у Скоп'є. Дуель розпочнеться о 21:45 за київським часом. Розсудить гру швейцарська бригада арбітрів на чолі з Лукасом Фендріхом.

Це буде дебют Сергія Реброва в ролі наставника "синьо-жовтих" в офіційному матчі. Кілька днів тому Україна ледь не здолала Німеччину у спарингу – 3:3. Наша збірна, нагадаємо, вела в рахунку до 83-ї хвилини. Попри те, що "синьо-жовті" не змогли втримати перемогу, Сергій Станіславович отримав багато компліментів від вболівальників та футбольних експертів.

Україна розпочала відбір на Євро-2024 березневим поєдинком проти Англії, де поступилася "Трьом левам" з рахунком 0:2. Балканці ж у першому турі кваліфікації взяли гору над Мальтою – 2:1. У березні підопічні Мілевські провели товариський матч із Фарерськими островами, де здобули скромну перемогу 1:0. Однак не слід забувати, що Північна Македонія не пустила Італію на Мундіаль-2022, тож недооцінка суперника може дорого коштувати.

Надійний букмекер FAVBET явним фаворитом поєдинку у Скоп'є все ж вважає збірну України. Коефіцієнт на перемогу підопічних Реброва – 2,03 бала. На звитягу команди Мілевскі – 4,30. Нічию оцінюють в 3,60 бала.

Фахівці вважають найімовірнішим автором голу форварда "синьо-жовтих" та СК Дніпро-1 Артема Довбика (2,50). Також високі шанси у нападника Динамо Владислава Ваната (3,00) – він, до слова, дебютував за національну команду у недавньому спарингу з Бундестім.