Матч Іспанія – Італія відбудеться вже сьогодні, 15-го червня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. В Україні гру ексклюзивно транслюватиме медіасервіс MEGOGO.

Національні команди вже зустрічалися у півфіналі минулої Ліги націй. У 2021 році "Фурія Роха" здолала господарів турніру в Мілані з рахунком 2:1. Очевидно, італійці спробують взяти реванш. Команда Манчіні давно не тішила фанатів трофеями, пропустивши два поспіль чемпіонати світу. Прикриватись званням чинних чемпіонів Європи стає дедалі важче. Іспанцям взагалі нічим похизуватись. На крайньому Мундіалі збірна вилетіла у 1/8 фіналу від Марокко, після чого головний тренер Луїс Енріке пішов у відставку. Його замінив Луїс Де Ла Фуенте.

Кадрова ситуація у "Фурії Роха" критична. Команді через ушкодження не допоможуть Бернат, Ніко Вільямс та Давід Гарсія. Стан Ольмо наразі невідомий. Бальде, Аспас, Гайя і Педрі взагалі не зіграють в турнірі. Наставник вперше викликав у збірну оборонця Ле Нормана з Реал Сосьєдада. Лазарет італійців майже порожній. Поєдинок через хворобу пропустить Бастоні, його замінить дебютант Буонджорно.

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом матчу збірну Іспанії. Коефіцієнт на перемогу "Фурії Роха" в основний час становить 2.36. Тріумф італійці оцінюють коефіцієнтом 3.35. Цінник нічиєї за підсумками 90 хвилин – 3.25.

Експерти очікують на щонайменше два голи. Тотал більше 2.0 помножить ставку на 1.76, аналогічний тотал менше – 2.18. На гол Морати можна поставити з коефіцієнтом 2.50. Забитий м'яч Ретегі оцінили коефіцієнтом 3.50.