"Зараз в Карпатах іде повна перебудова головної команди. Все ще в процесі. Зараз важко запросити до команди багатьох висококласних гравців, особливо з-за кордону, війна. Однак, наша селекційна служба працює.

Впевнений, до старту чемпіонату підготується команда добре, Маркевич матиме у своєму розпорядженні всіх футболістів, яких прагне бачити в біло-зеленій футболці. Карпати повинні грати тільки в Прем'єр-лізі. Так казав Мирон Маркевич, і його думку поділяють всі в клубі, я не виключення.

На цей момент я не можу назвати прізвища новачків. Скоро буде офіційне представлення. Всі все дізнаються. Скажу єдине, що мова про десять, а може й більше, нових футболістів, котрі мають стати повноцінними гравцями Карпат. Власне, контракти вже підписано. Почекайте офіційного представлення. Давайте трошки наберемося терпіння. Серед них будуть гравці з Металіста. Можливо, будуть і гравці з-за кордону. Перемовини наразі ще тривають", – розповів директор Карпат Степан Юрчишин у коментарі "Українському Футболу".

Нагадаємо, у цьому сезоні "леви" не змогли вийти в елітний дивізіон. Повернути прописку в УПЛ спробує Мирон Богданович, який вп'яте очолив львівську команду.