Появу Шевченка випадково розсекретили раніше запланованого терміну. Однак шанувальники Ліги королів були в захваті після спойлеру.

До слова, нещодавно у лізі Піке взяв участь ще одна футбольна легенда, екс-одноклубник Шевченка по Мілану – Андреа Пірло. Раніше в оригінальному турнірі, зокрема, також виступали Роналдінью і Агуеро.

У змаганнях беруть участь 12 команд, які спочатку грають регулярний чемпіонат, а згодом вісім колективів виходять у плей-оф. А там борються за путівки у Фінал чотирьох, який у попередньому сезоні відбувся на Камп Ноу. Тоді помпезне дійство зібрало 91 тисячу вболівальників.

Команди грають два тайми по 20 хвилин у форматі 7 на 7. Матч стартує із того, що команди біжать до м'яча із власної половини поля. Нічиїх тут немає. Якщо поєдинок завершується з рівним рахунком, переможця визначають у серії булітів.

Однак вболівальники можуть змінювати правила, голосуючи у Twitter. Також регламентом на власний розсуд керує Піке. Новий розіграш Королівської ліги стартував сьомого травня.