"Я вважаю, дуже важливо підготуватись до офіційних матчів. Для України зараз кожна гра є важливою. Є питання результату, але часу на підготовку замало. Ми сприймаємо цю гру як підготовку до офіційних матчів. Німеччина підтримує Україну і для нас велике задоволення взяти участь у 1000 матчі їхньої збірної. Для мене футбол – це емоції. Це те, чого зараз не вистачає нашій країні через війну.

Я сказав гравцям: "Ми маємо подарувати емоції людям в Україні, підтримати їх і показати завтра на полі свій характер". Для мене важливо те, що ми тут показуємо. Важливо, що Україна жива та грає у футбол.

Ми всі сподіваємось на вихід на Євро-2024. У нас дуже тяжка група. Для мене найважливіше, що ми представляємо країну у відборі чемпіонату Європи. Важливо бути сконцентрованими на кожній грі та набирати у кожному матчі очки. Будь-який український фахівець не відмовився б від роботи у збірній. Я дуже пишаюся тим, що працюю тут і зроблю все можливе для України", – розповів Ребров на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, 12 червня збірна України зіграє перший матч під керівництвом Сергія Реброва. Синьо-жовті зустрінуться зі збірною Німеччини. Початок о 19:00 за київським часом.