Спаринг між національними командами відбудеться 12 червня у Бремені на Везер-Штадіон. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за Києвом. Ця зустріч стане 1000-ю в історії Бундестім. Переглянути її можна буде на місцевих телеканалах "Суспільного" і на медіасервісі MEGOGO.

Німецький футбольний союз вирішив зробити матч благодійним, а зібрані з продажу квитків кошти відправити до фундації DFB, яка допомагає українцям, що постраждали від вторгнення росії за підтримки білорусі.

Поєдинок зі збірною Німеччини стане підготовчим для України перед іграми відбору до Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти, які відбудуться 16 та 19 червня відповідно. Також цей спаринг буде дебютним для Сергія Реброва на посаді головного тренера "синьо-жовтих".

Збірні України та Німеччини зустрічалися між собою вісім разів. Бундестім виграла 5 ігор, а ще у 3 матчах переможця не визначили. Українській команді ще жодного разу не вдалося тріумфувати над цим суперником.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважає саме Німеччину. Коефіцієнт на перемогу німців в основний час становить 1.37. Тоді як тріумф України дуже малоймовірний – 9.70. Цінник нічиєї за підсумками 90 хвилин – 5.80.

Експерти очікують на результативний футбол. Стандартний тотал більше 2.5 оцінюють коефіцієнтом 1.53, аналогічний тотал менше – 2.58. Найімовірнішими авторами голів стануть Ніклас Фюлькруг (2.35) та Кай Хаверц (2.50). Натомість у складі "синьо-жовтих" найбільше шансів відзначитися мають Артем Довбик та Андрій Ярмоленко. У обох коефіцієнт 5.00.