"Трохи втомився за цей чемпіонат, але продовжую далі працювати. Треба відновити фізичні кондиції, але поки не виходить, тому що потрібно хоча б тиждень відпочити. Але зараз, я думаю, будуть навантаження в міру, тому всі відновляться після довгого переїзду.

Я трішки засмутився, що не зміг побити бомбардирський рекорд, але значить така моя доля. Чи знав я, що Ребров найбільше за сезон забивав 22 голи? Знав. Але я не пам'ятаю його ігрової кар'єри. В Динамо – точно ні. Пам'ятаю за збірну, коли на чемпіонаті світу у 2006-му він забив. З ким із сучасних форвардів я б його порівняв? З Агуеро, напевно.

А мені імпонує Бензема. Зараз заробляти поїхав трішки. Вболіваю за Реал, правда, цього року пролетіли так..." – сказав Довбик у коментарі YouTube-каналу УАФ.

Нагадаємо, що 25-річний нападник забив 24 голи у сезоні УПЛ. До рекорду Генріха Мхітаряна йому не вистачило одного м'яча. Довбик продовжив контракт з СК Дніпро-1 до 30 червня 2025 року. Дніпряни продадуть нападника влітку, якщо отримають гідну пропозицію.