"Особисто я радий, що Мирон Маркевич нарешті повернувся до роботи. Його досвід стане в нагоді Карпатам. До того ж, дуже символічно, що Мирон Богданович розпочав свою кар'єру в Карпатах, я не беру період у Волині та Кривбасі, і закінчує тут.

Чи не позначиться на його роботі великий простій? Звісно, труднощі будуть. Миронові Богдановичу потрібні помічники, які знають сучасний ринок. Але зараз багато тренерів і клубів користуються агентськими послугами, тому, гадаю, проблем із комплектацією команди не буде. Тим більше, склад у Карпат не такий безнадійний – 60-70 відсотків там хороші футболісти.

Які позиції Карпатам потрібно посилити? Насамперед групу оборони, починаючи з воротаря. Також у Карпатах дуже нестабільна центральна та опорна зона. Маркевич має над чим подумати. Думаю, що мінімум п'ять-шість футболістів потрібно купувати до основного складу.

Все залежатиме від того, хто вилетить із УПЛ. Вже йде розграбування ФК Львів. У Металісті є хороші футболісти, ті ж Картушов, Прядун, Мізюк та низка інших, які мають досвід виступів у Першій лізі", – зазначив Федорчук у інтерв'ю Українському футболу.

Нагадаємо, напередодні Мирон Маркевич вже вп'яте у своїй кар'єрі очолив Карпати. Попереднім місцем роботи фахівця був Дніпро, яким він керував у 2014 – 2016 роках.