"Я спілкувався з Андрієм Миколайовичем Шевченком. Він зараз в Україні, але скоро їде. Я його запросив на свій прощальний матч і він попросив час для роздумів. Сьогодні ми знову поспілкувалися, у нього не виходить приїхати, але він передає вітання. У моєму прощальному матчі гратимуть ті люди, з якими я проходив певний етап своєї кар'єри.

Головна мета прощального матчу – зібрати багато грошей. Я поставив перед собою цю мету та досягну її. Я не продаю квитки, вхід буде вільний. Приходьте і підтримайте. Я зібрав не стовідсотковий склад: Зінченко, Мудрик, Маліновський, Шевченко, Усик не зможуть приїхати. Чекаю ще рішення Сергія Станіславовича Реброва. Я його дуже поважаю. Він легенда, як і Максим Шацьких. Я буду вдячний, якщо вони приїдуть, але поважаю їхнє особисте життя", – розповів Селезньов для Футбол TIME.

Матч за участі колишніх одноклубників та друзів легендарного форварда відбудеться на стадіоні Авангард 6 червня. Фінальна симфонія Євгена Селезньова матиме благодійну місію, адже зібрані кошти з поєдинку будуть направлені на купівлю автівок для бригад, які працюють на різних напрямках.