Нещодавно захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко долучився до команди амбасадорів UNITED24. Футболіст провів зустріч з Володимиром Зеленським та анонсував благодійний матч, метою якого стане збір коштів на відбудову Михайло-Коцюбинського ліцею у Чернігівській області.

Зінченко у компанії з Андрієм Шевченком вирушили до зруйнованого закладу та оглянули наслідки російської окупації. Після початку повномасштабного вторгнення ліцей місяць перебував під контролем ворожих військ та зазнав катастрофічних руйнувань. На початку березня минулого року він потрапив під ракетний обстріл, який забрав життя однієї людини.

Благодійний поєдинок присвячений збору коштів відбудеться 5 червня у Лондоні на арені Стемфорд Брідж. Очікується, що у ньому візьмуть участь легендарні гравці Челсі та Арсеналу, а капітанами обох команд будуть екс-гравець "синіх" Андрій Шевченко і захисник "канонірів" Олександр Зінченко.

Нагадаємо, Шевченко став першим амбасадором франдрейзингової платформи United24. Також коуч бере участь у різних заходах на підтримку України, щоб показувати світу правду та закликати допомагати нашій державі.