"Відмінність між пропозиціями Челсі та Арсеналу? Сума була одна й та ж. Але всередині цієї угоди структура була досить різна. Терміни виплати, умови по бонусах. Хоча однаково – там 100 мільйонів і там 100 мільйонів. Тому ми ухвалили рішення, що нам Челсі більше підходить.

З Арсеналом ми довго вели перемовини, все було дуже складно. Я з ними зустрічався та говорив набагато більше, ніж з Челсі, якщо так розібратися. Ми до цього довго йшли. Декілька місяців з ними це все обговорювали.

А з Челсі було все достатньо просто. Коли ти їм показуєш на пальцях логіку – вони все розуміли: "Тут ми погоджуємось, а тут ні". Добре, приймаємо. З ними було дуже конструктивно, чітко та зрозуміло. Якщо ми заслуговуємо отримати цей бонус, то вони кажуть: "Так, ви отримаєте", – пояснив Палкін для You-tube каналу ГОНЧАРОВА.

Нагадаємо, український вінгер поповнив склад "пенсіонерів" в січні 2023 року. Головним кандидатом на підписання Мудрика довгий час вважався Арсенал, проте пропозиція Челсі переконала босів "гірників". Після переїзду до Англії українець піддався шквалу критики та по завершенні сезону потрапив до кількох антирейтингів.