Місцеве видання FCA World підсумувало роботу українського тренера в чемпіонаті ОАЕ. "Відхід Реброва стане найбільшою втратою для Аль-Айна – ви побачите це вже у наступному сезоні.

З футболістами рівня команд нижньої частини турнірної таблиці він боровся у всіх турнірах і всюди дійшов до фіналів. Інші на його місці подали б у відставку. Спасибі, Ребров, за терпіння і витримку протягом двох сезонів. Ви заслуговуєте на кращу роботу, і дай Боже вам успіхів", – йдеться у матеріалі.

Сергій Станіславович очолив Аль-Айн два роки тому. У першому сезоні клуб під керівництвом українського наставника виграв чемпіонат і Кубок ліги, а от у поточній кампанії залишився без трофеїв. У регулярному чемпіонаті Аль-Айн фінішував другим. А також зазнав поразок у фіналах Кубка ліги та Кубка ОАЕ.

Нагадаємо, останні місяці не вщухає ажіотаж довкола Реброва як імовірного головного тренера збірної України. Але навіть попри те, що фахівець попрощався з Аль-Айном, про його призначення на чолі нашої національної команди досі не оголосили офіційно.