В останньому поєдинку нинішнього сезону АПЛ Челсі розписав нічию з Ньюкаслом (1:1). Михайло Мудрик спостерігав за грою своїх партнерів з лави для запасних і вже після матчу відзначився кумедним епізодом.

Футболісти Челсі влаштували коло пошани, під час якого дякували своїм вболівальникам за відданість протягом усієї кампанії. Один з операторів підійшов до гравців, щоб краще зняти дійство. Коли увага камери зупинилась на Мудрику, українець зблизився з чоловіком і попросив того змінити ракурс фільмування.

Оператор прислухався до поради вінгера та продовжив зйомку зі зручної для Михайла сторони. Мудрик оцінив це, схвально кивнувши у бік камери. Цікаво, що саме з того боку шиї екс-гравця Шахтаря розташоване ефектне татуювання з блакитними метеликами. Вболівальники "пенсіонерів" підмітили, що нашому футболісту точно не бракує впевненості під час роботи на публіку.

А от на футбольному полі Мудрик рідко може похизуватися цією чеснотою, адже після трансферу до Лондона він жодного разу не розписувався у воротах суперників. За 17 матчів українець відзначився лише двома результативними передачами.