"Ми були сильніші, ніж Дніпро-1. Щодо мого голу, то я бив по воротам, і м’яч залетів. Тоді зрозумів, що це все, крапка, сьогодні ми можемо святкувати. Тому так емоційно відреагував. Щодо бійки в кінці гри, то я там більше рознімав. Одного разу я подібне вже пережив, вистачило (про гру Шахтар – Динамо у сезоні 2015/16 – прим. Спорт 24).

Подібне не прикрашає футбол. Ми повинні тримати свої емоції при собі. Тим більше, що у нас в країні зараз відбуваються дуже важкі події, тому конфлікти не красять ні одну, ні іншу команду. Збірники більше рознімали, там хлопці з Латинської Америки повибігали. Є футболісти, які сидять на заміні і нічого не роблять, а як побитися – вибігли першими.

Ти на полі доведи свою силу, коли граєш в Єврокубках, принеси команді користь, принеси Україні якісь очки. А битися не треба. Битися треба в іншому місці, а не на футбольному полі", – розповів Степаненко для ПРОФУТБОЛ Digital.

Нагадаємо, зустріч Шахтаря та СК Дніпра-1 закінчився масовою бійкою. Назарина пішов у грубий підкат та спровокував Пеглоу на агресивну поведінку. За кілька секунд усі представники команд вибігли на поле та влаштували справжнє побоїще. Матч закінчився перемогою "гірників" з рахунком 3:0.