УПЛ. 29 тур

Олександрія – Зоря – 0:2

Голи: Русин, 9, Булеца, 24

На фінішній прямій сезону луганці претендують на срібло УПЛ. Для цього їм треба перемагати у двох завершальних поєдинках і сподіватися на осічку від СК Дніпро-1. Натомість Олександрія ризикує втратити місце в єврокубках, на яке також претендують Ворскла і Кривбас.

Підопічні Патріка ван Леувена дуже впевнено розпочали протистояння. Шахов вирвався у контратаку і відпасував на Русина, який з лінії штрафного потужно пробив у праву "дев'ятку". Гол-цукерка від екс-динамівця.

В середині тайму Зоря подвоїла перевагу. Той-таки Русин скористався "обрізкою" Логінова, протягнув м'яч до штрафного, відпасував на Булецу, а Сергій пробив під поперечку – 2:0.

По перерві луганці могли довести рахунок до розгромного. М'яч неприємно зрикошетив від ноги Батагова і летів за спину Шевченкові, але траєкторія польоту все ж пішла на кутовий. Згодом Олександрію підстрахувала стійка – в неї поцілив Вантух.

2:0 – остаточний рахунок в поєдинку. Після цієї перемоги Зоря продовжує претендувати на срібло УПЛ – усе вирішить останній тур. Луганці зіграють з Минаєм. А дніпряни, які розгромно програли Шахтарю у паралельному матчі, зустрінуться із Кривбасом. На команду Руслана Ротаня чекає матч проти Руху.