Протистояння екс-динамівців розпочнеться сьогодні, 28 травня. Стартовий свисток пролунає о 18:30. Стежити за перебігом поєдинку можна буде на платформі Setanta Sports за наявності відповідної підписки.

Обидві команди на фінішній прямій сезону перебувають недалеко від зони вильоту. Проте в "ірисок" становище небезпечне – вони розташувалися на 17 сходинці. Тож, якщо програють "вишням", а Лестер здолає Вест Хем або ж Лідс відзначиться подивгом над Тоттенхемом, то команда Миколенка опуститься в зону вильоту і попрощається з АПЛ.

Борнмут не надто далеко втік – 15-й щабель. Однак він у цьому сезоні точно зберігає прописку в елітному дивізіоні. Але все ж команда Забарного завершує кампанію на мінорній ноті. У трьох останніх поєдинках "вишні" зазнали поразок: від Челсі (1:3), Крістал Пелас (0:2) та Манчестер Юнайтед (0:1).

Надійний букмекер FAVBET фаворитом зустрічі на стадіоні Гудісон-Парк вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу підопічних Шона Дайча – 1,56 бала, на звитягу Борнмута – 6,10. Ціна нічиєї – 4,45.

Найімовірнішим автором голу фахівці вважають форварда Евертона Демарая Грея. Коефіцієнт на те, що він розпишеться у воротах гостей – 2,30 бала.