"Якщо чесно, я дуже здивований. Одразу виникає питання, чому там є я і Кулач, але немає українських гравців, які взимку перейшли в клуби АПЛ? Це одразу наводить на думку про якусь вибірковість.

Було б цікаво почути коментар Мінмолодьспорту щодо цього. Якщо я щось порушив, то прошу вибачення, але закон має бути один для всіх.

Чи знав я, що маю повернутися в Україну по спецперепустці? Я розірвав контракт із СК Дніпро-1 в односторонньому порядку, у моїй угоді була така опція. У цей час ми перебували у словацькому Кошіце, де базувалась команда. Після осінньої частини чемпіонату у мене з'явилась пропозиція від АЕКа (Ларнака), я повідомив клуб про розірвання контракту і переїхав на Кіпр.

Я підписував в СК Дніпро-1 багато паперів, можливо, там був документ, згідно з яким я мав повернутися в Україну з командою. Але я в це не заглиблювався, і клуб ні в чому не звинувачую. Футбол – це моя робота, і я не зробив нічого поганого. Як і вся наша країна, я підтримую ЗСУ і чекаю якнайшвидшої перемоги над окупантами", – сказав Громов у коментарі FanDay.

Нагадаємо, нещодавно Міністерство молоді та спорту України опублікувало на своєму сайті список з 236 спортсменів, які виїхали за кордон за спеціальним дозволом, але не повернулися після завершення спортивного заходу. Артем Громов та екс-форвард Динамо Владислав Кулач теж потрапили до переліку. Натомість в списку немає українських представників АПЛ, які перейшли туди взимку: Іллі Забарного (Борнмут) та Михайла Мудрика (Челсі).