Раніше Наполі вже гарантував собі перше чемпіонство за останні 33 роки. Тож головна інтрига в Серії А вирує навколо боротьби за місця в зоні Ліги чемпіонів, на які претендують як Інтер, так і Аталанта.

"Нерадзуррі" організували успішний бліц-криг на старті матчу. Вже на 1-й хвилині Ромелу Лукаку відкрив рахунок, а за кілька миттєвостей Барелла подвоїв. Хакан Чалханоглу міг закривати питання щодо переможця матчу ще до 10-ї хвилини. Втім арбітр скасував гол турка через офсайд.

"Богиня" мала безліч чудових гольових моментів і, зрештою, повернула бодай якусь інтригу в поєдинок ближче до перерви. Пашаліч опинився першим на добиванні та скоротив відставання. У другій половині Аталанта буквально перестала опиратися поразці – 0.08 xG. Лаутаро Мартінес повернув міланцям комфортну перевагу.

Бергамаски оговтались в компенсований час. Муріель отримав право пробити штрафний і з другої спроби таки конвертував його в шедевральний гол. Втім цього виявилось замало для того, аби врятуватись від поразки – 2:3.

Отже, Інтер здобув 69 очок та підіймається щонайменше тимчасово на другу сходинку. Аталанта йде 5-ю з 61 балами в активі.