– Як ви оцінюєте свої перші місяці у Марселі?

– Потрібно було інтегрувати нові тактичні елементи, я мало грав протягом останніх шести місяців в Аталанті. Мені не вистачало трохи ритму, зв'язків з партнерами. Це великий клуб, тому одразу заграти нелегко. Я можу досягти більшого, це очевидно. Але я провів тут лише чотири місяці. У наступному сезоні, з повною підготовкою і більшою впевненістю, я думаю, що гратиму краще.

– Вболівальники чекали більше голів та результативних передач...

– Думаю, що в Марселі я краще виступаю в захисній фазі, ніж у атакувальній. Я витрачаю багато енергії, щоб зберігати компактність, стежити за своїм гравцем, захищатись. Тоді в атаці виходить трохи гірше. Я повинен знайти баланс. Фанати хочуть голів, гольових передач. Але є тренер, який просить тебе про дещо інше. Гра починається зі захисту, який треба налагодити. Але так, я думаю, що можу зробити більше в атаці. Набагато більше", – сказав Маліновський в інтерв'ю France 24.

Нагадаємо, Руслан Маліновський перебрався у Марсель з Аталанти взимку цього року на правах оренди. Очікується, що незабаром французький клуб викупить українця. Загалом Маліновський провів за Марсель 21 матч в усіх турнірах, відзначившись 2 голами та однією результативною передачею.