Одразу двоє чинних та один екс-футболіст лондонців звернулися до суду через одну й ту ж дівчину. 22-річна Орла-Меліса Слоан – Instagram-блогерка та модель порталу для дорослих Fanvue (аналог OnlyFans).

У 2022-му році вона потрапила на вечірку до Бена Чілвела, де познайомилася з Мейсоном Маунтом. Невдовзі після того півзахисник переспав зі Слоан і якийсь час вони підтримували нерегулярні сексуальні стосунки. Втім, коли Мейсон вирішив припинити ці зустрічі, Орла-Меліса взялася виправдовувати прізвисько, яке сама ж для себе вигадала – "Диявольська дитина". Слоан почала бомбардувати дзвінками та повідомленнями в соцмережах не лише самого Маунта, але й Бена Чілвела та Біллі Гілмора, вимагаючи від останніх двох примусити Мейсона зустрітися з нею. За словами Гілмора, йому дівчина продовжила писати навіть після переходу в Брайтон.

Зрештою, усі троє завернулися до суду і днями відбулося перше слухання у справі Орли-Меліси. Яке покарання вона отримає, поки невідомо.

Додамо, що, за чутками, Мейсон Маунт може покинути Челсі найближчого літа. З-поміж інших інтерес до гравця збірної Англії виказували Арсенал та Манчестер Юнайтед.