"Ми розуміли, що це буде зовсім інша гра, порівняно з тією, яка була в минулому турі. Готувалися до важкого матчу з командою, яка буде грати від захисту і діяти на контратаках. Щось вдалося, щось ні. Добре, що ми відіграли на нуль. Я радий за Жору Бущана, який, нарешті, повернувся до основного складу.

Я дуже радий за Миколу Шапаренка, ми теж хотіли йому дати таку можливість, хоч він ще не готовий на всі сто відсотків. Ми прагнемо, аби у нього був ще більший стимул працювати, готуватися і, можливо, вийти на свою кращу форму до матчів національної збірної. Щоб він допоміг головній команді країни здобути важливі перемоги. Так само ми підтримуємо нашу молодь і дивимося в майбутнє", – розповів Шовковський на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, у матчі з Колосом (3:0 на користь киян) Георгій Бущан та Микола Шапаренко вперше за довгий час повернулися до обойми команди. Голкіпер пропустив майже пів року через проблеми зі спиною, а півзахисник вісім місяців заліковував розрив передньої хрестоподібної зв'язки колінного суглоба.

До завершення сезону динамівці проведуть ще два поєдинки – проти Вереса та Металіста 1925. Нагадаємо, "біло-сині" втратили шанси на потрапляння до Ліги чемпіонів. Відставання від Зорі налічує 5 пунктів, тому навіть участь у Лізі Європи залишається під великим питанням.