"Всі засмучені, бо ми грали, віддавалися, показували гарний футбол сьогодні, але одного забитого м'яча нам не вистачило. Що трапилося під час гри? Пенальті у наші ворота: десь там VAR сказав, що є. Незрозуміло.

Далі рука в штрафній площі суперника – тут VAR каже, що немає. То мав бути пенальті, чи ні? Я не розумію. Пам'ятаю, Полтава грала з кимось, закінчили 2:2. Їм поставили пенальті за таке ж влучання м'яча в руку.

А тут такі не ставлять. І це вже не вперше таке. У нас з Кривбасом була рука в суперника, не поставили, ми програли. Комусь ставлять, а комусь ні. Може, треба ще один VAR поставити? Трактують не зрозуміло як.

Нам ще треба зіграти дві гри – я не розумію ту жовту карточку, яку нам дали. Нам кажуть: "Ваш мʼяч, ваш аут". І тут йому (Сватку, – прим.) вліпили четверту картку, щоб він пропустив гру з Шахтарем. Незрозумілі речі, які трапляються у нашому футболі.

Цілий рік грали, чогось добивалися, віддавали сили й через одну гру все це зламати?! Навіщо тоді грати?! Дякую", – наводить слова Кучера Telegram-канал "УПЛ жива".