Фінальна дуель Кубка Італії відбудеться в Римі на Стадіо Олімпіко вже сьогодні, 24 травня. Старт – о 22:00 за київським часом. Стежити за грою можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

"Нерадзуррі" у попередньому раунді здолали Ювентус за сумою двох матчів 2:1. А "фіалки" без проблем впоралися з Кремонезе (2:0). В регулярному чемпіонаті Фіорентина скромно розташувалася посередині турнірної таблиці – 11 місце. Однак команді вдалося вийти у фінал Ліги конференцій, де їй протистоятиме Вест Хем.

Натомість Інтер в Серії А за два тури до завершення сезону йде на третій позиції. Також підопічних Сімоне Індзагі гріє думка про фінал Ліги чемпіонів, де за трофей найпрестижнішого єврокубка вони боротимуться з Манчестер Сіті.

До слова, востаннє Фіорентині вдалося завоювати Копа Італія у 2001 році – тоді команду очолював Роберто Манчіні. Натомість "чорно-сині" є чинними володарями трофея. Загалом Інтер здобував Кубок Італії вісім разів. Його сьогоднішній суперник на два рази менше.

Надійний букмекер FAVBET переконливим фаворитом протистояння вважає Інтер. Коефіцієнт на перемогу міланців в основний час – 2,01 бала, на звитягу підопічних Вінченцо Італьяно – 4,25. Нічию оцінюють в 3,45 бала.

На перемогу "нерадзуррі" в турнірі дають 1,50 бала, успіх "фіалок" оцінюють 2,79 пунктами.

Найімовірнішими авторами забитих м'ячів фахівці вважають чинного чемпіона світу, форварда Інтера Лаутаро Мартінеса (2,50) та його одноклубника Ромелу Лукаку (2,60). Додамо, що саме гол аргентинця допоміг команді Індзагі остаточно знищити Мілан у півфіналі Ліги чемпіонів. Він забив єдиний м'яч у матчі-відповіді – Інтер взяв гору за сумою двох поєдинків 3:0.