24-річна швейцарська гравчиня Астон Вілли, яку британські ЗМІ часто називають найсексуальнішою футболісткою світу, взяла участь у шоу популярного TikTok-блогера Френсіса Буржуа. Останній зустрічається із зірками різних сфер та пропонує зайнятися чимось незвичним.

Леманн, зокрема, спробувала себе у ролі машиніста потяга і зізналася, що досвід був дуже цікавим. А от традиційну британську кухню дівчина не оцінила. Буржуа пригостив футболістку свинним пирогом та англійським варіантом добре відомих нам шкварків. Згодом пара ще зіграла у футбол з дитячої командою і поява Аліші на полі спровокувала справжній фурор серед дівчаток.

Леманн – одна з лідерок Астон Вілли та збірної Швейцарії, проте, не меншу популярність їй приносять звабливі фото, яких не бракує в соцмережах дівчини. Щоправда, сама Аліша прагне, аби її сприймали насамперед, як спортсменку.

"Деякі люди просто бачать Instagram і соціальні мережі та навіть не знають, що я насправді граю у футбол. Коли я не публікую футбольну фотографію тиждень, люди кажуть: "О, вона навіть не грає".

Я думаю, що інколи це трохи важко, тому що, очевидно, я тренуюся кожен день, як і всі інші, граю кожні вихідні. Я справжня футболістка, старанно працюю кожен день. Я хочу бути найкращою версією себе у футболі, і це мій головний пріоритет у житті", – розповідає Леманн.