Серія А. Тур 36

Емполі Ювентус – 4:1

Голи: Капуто, 18, 48, Луперто, 22, Пікколі, 90+2 – К'єза, 85

Буквально напередодні гри суд ухвалив рішення оштрафувати Ювентус на 10 очок у турнірній таблиці Серії А через фінансові махінації. Туринці опустилися з другого місця на сьоме і підходили до гри, маючи в активі 59 очок. Натомість Емполі посідав 14 сходинку з 39-ма очками.

Вже на 15 хвилині клуб з Турина міг виходити вперед, однак гол не зарахували через Локателлі, що порушив правила. Та вже через кілька хвилин Емполі вдалося відкрити рахунок. Капуто спокійно реалізував пенальті, який призначили через грубий підкат Барб’єрі. На 22 хвилині Луперто подвоїв перевагу, відправивши м’яч у ліву "дев’ятку" зі штрафного майданчика. Після двох пропущених голів гравці Ювентуса зовсім втратили настрій. Лиш під завісу тайму Міретті створив небезпечний момент, скинувши низом на партнера, але той не зміг довести справу до кінця.

По перерві Капуто вдалося феєрично забити вдруге. Хороший шанс мав гравець Ювентуса Рабйо, однак, повторивши досвід Влаховіча, пробив високо над поперечиною. В останні миті гри підопічні Аллегрі зробили матч більш напруженим. Зокрема на 85 хвилині К'єза замкнув простріл на межі штрафного майданчика та відправив мʼяч у нижній правий кут воріт. Фінальну крапку у матчі поставив Пікколі, зробивши рахунок 4:1 на користь господарів.

Команда з Турина займає 7 місце в турнірній таблиці Італії, маючи 59 балів. Емполі ж на 14 місці з 42-ма очками.