Екс-динамівець кілька місяців зустрічався з Емілі Боланд, Міс Люксембург-2020. Нещодавно пара розійшлася, залишивши виключно ділові контакти заради спільного бренду одягу Bogere. Та нещодавно дівчина опублікувала в Instagram фото набухлої губи з підписом: "Це "я люблю тебе" від Жерсона Родрігеса", – повідомляє L'Essentiel.

"Набридло мовчати. Дівчата, якщо вас хоч якось зневажають у ваших стосунках, тікайте! Припиніть спроби виправити когось, хто завдає вам психічного та фізичного болю", – продовжила Боланд.

За кілька годин відреагував і фігурант історії: "Чоловік, якого виховала мати-одиначка, може поважати тільки жінок. Бог прощає заблудлих людей. Я не буду грати в цю гру, правда вийде назовні", – написав 27-річний футболіст.

Позицію футболіста підтрмала інша колишня – українка Ольга Янчук, з якою Жерсон має спільну дитину. "Ми прожили разом чотири роки, маємо чудового сина, і Жерсон ніколи не підіймав на мене руку. Правда вийде назовні", – заявляє Ольга.

Нагадаємо, що Родрігес досі перебуває на контракті в Динамо, але вже 2 роки грає в різних орендах (наразі у саудівському Аль-Вахді). Легіонер відзначився в Україні неодноразовими скандалами та нічними походеньками.