"Каноніри" планують серйозно попрацювати під час літнього трансферного вікна. Очікується, що тренерський штаб Артети хоче не лише запросити нових гравців, а й попрощатися з тими, хто не зміг закріпитися в обоймі Арсенала.

The Times переконує, що найближчим часом відразу 9 гравців лондонської команди поміняють клубну прописку. До списку "на вихід" потрапили Седрік Соареш, Альберт Локонга, Ейнслі Мейтленд-Найлс, Роб Холдінг, Фоларін Балогун, Еміль Сміт-Роу, Нуну Тавареш, Граніт Джака та Кіран Тірні.

Останні два вже знайшли для себе нові команди. Повідомляється, що Арсенал веде перемовини щодо трансферу Джаки до Байєра, а в придбанні головного конкурента Зінченка зацікавлений Ньюкасл.

Натомість новими одноклубниками українця можуть стати опорник Вест Хема Деклан Райс та хавбек Брайтона Мойзес Кайседо. Також "каноніри" розглядають варіанти з придбанням Рафіньї, Мусси Діабі та Мейсона Маунта.

Повідомляється, що потенційні новачки команди Артети можуть обійтися клубу в 170 мільйонів євро. Нагадаємо, каноніри майже втратили шанси на чемпіонство, адже за два тури до кінця сезону відпустили Манчестер Сіті на 4 очки. До того ж, "містяни" мають ще один матч в запасі.