"Зінченко за потенціалом був слабшим за Коваленка, але завдяки шаленій праці, бажанню, він закріпився в Манчестер Сіті, а зараз став лідером Арсенала.

Цей приклад є показовим: наскільки важливо бути психологічно стійким, коли один не звертає увагу на інших і йде до своєї мети, а інший психологічно не витримує.

Приклад Зінченка та Коваленка також є показовим з точки зору оточення, в якому ти опинився. Сашко працював щодня з гравцями найвищого класу, а в Шахтарі з українцями не няньчилися так, як з бразильцями", – поділився Левченко для FanDay.

Нагадаємо, обидва футболісти є вихованцями академії донецького Шахтаря. Зараз Зінченко захищає кольори лондонського Арсенала, а Коваленко грає за Спецію. Втім, в Італії Віктору дають дуже мало ігрової практики. У попередньому матчі проти Мілана (Спеція виграла 2:0) українець вийшов на поле лише на останню хвилину поєдинку.

Нагадаємо, повноцінний контракт з Коваленком належить Аталанті, яка викупила його у Шахтаря в 2021 році за 600 тисяч євро. Угода чинна до 2025 року.