Цього разу темпераментна красуня поділилася зі своєю 16-мільйонною аудиторією фотографіями у мереживній білизні. Ванда спокусливо позує на ліжку – на одній зі світлин видно крихітне тату із зображенням літака. Малюнок кокетливо розташований під грудьми гарячої брюнетки. До слова, блогерка володіє власним брендом купальників та спідньої білизни, яку вдало рекламує в соцмережах, а також лінійкою декоративної косметики.

Нагадаємо, Нара та Ікарді тривалий час з'ясовували стосунки на публіці та навіть розходилися. Модель і блогерка звинувачувала коханого у невірності. А після того, як вони порвали, активно провокувала чутки прос вій роман з репером L-Gante. Однак нещодавно аргентинська пара воз'зєдналася і не упускає шансу продемонструвати свої почуття.

Додамо, що недавно у виданні Marca з'явилася інформація, що Ікарді сватають у Фулхем. Сума трансферу начебто становитиме 12 мільйонів євро плюс 3 мільйони можливих бонусів. Зараз форвард виступає за турецький Галатасарай, а права на футболіста належать ПСЖ.