22-річний норвежець заробляє у Манчестер Сіті близько 400 тисяч фунтів на тиждень, тож не дивно, що Холанд тішить себе коштовними подарунками. Зокрема, Ерлінг уже встиг зібрати на Туманному Альбіоні невеличку, але коштовну колекцію автомобілів, повідомляє The Sun.

Rolls-Royce Cullinan

Перлина колекції Холанда – Роллс Ройс за 300 тисяч фунтів. Велетенське розкішне авто є досить популярним серед спортсменів. З-поміж інших на такому їздять Кріштіану Роналду та екс-чемпіон світу з боксу Енді Руїс. Машина довжиною понад 5 метрів важить 2,6 тони. При тому, цей монстр здатен розганятися до 250 км/год.

Range Rover Sport

Цей "малюк" за 120 тисяч фунтів у 2018 році був найпопулярнішим авто серед футболістів Прем’єр-ліги. Манчестером Холанд здебільшого їздить саме на цій машині. Крісла з масажерами та унікальна система звуку роблять подорожі максимально комфортними. А якщо треба швидкості, то Range Rover Sport пришвидшиться з 0 до 100 км/год менш ніж за 5 секунд.

Audi RS6 Avant

Та, якщо Холанду дійсно хочеться ковтнути адреналіну, він пересідає за кермо Ауді, що теж коштує близько 120 тисяч фунтів. Це авто розганяється до сотні за якихось 3,5 секунди. Така ж Ауді, але червоного кольору була в Ерлінга ще коли він виступав за дортмундську Борусію.

Mercedes-AMG GLE Coupe

Зовсім скромно у гаражі зіркового форварда виглядає Мерседес, вартістю "усього" 90 тисяч фунтів. Втім, будь-яка колекція автомобілів буде неповною без легендарного німецького бренду, а конкретно Mercedes-AMG GLE Coupe – беззаперечний лідер у своєму класі.

Нагадаємо, в нинішньому сезоні АПЛ Холанд забив уже 35 голів, побивши рекорд Прем’єр-ліги. Ман Сіті лідирує у чемпіонаті, а в першому півфінальному матчі ЛЧ у Мадриді розписав нічию з Реалом (1:1).