Про це "блаугранас" повідомили на офіційному сайті. Бускетс про своє рішення розповів у соцмережах, опублікувавши емоційне відео. "Мав за честь захищати кольори Барселони, але всьому колись настає кінець", – додав 34-річний футболіст.

Відомо, що Хаві хотів продовження контракту із хавбеком. Однак клуб запропонував Серхіо втричі нижчу зарплату, ніж він отримував раніше. Футболіст на такі умови не погодився. Він начебто уже знає, де продовжить кар'єру, але деталей не розголошує.

Бускетс провів у каталонському клубі 18 сезонів. До "гранатово-синіх" він приєднався у 2005 році та після двох сезонів у U-19 перейшов у дубль, який тоді очолював Пеп Гвардіола. У футболці Барси хавбек провів 718 поєдинків, що є третім показником в історії каталонців. За цей час Бускетс завоював із "блаугранас" 31 трофей. Зокрема, дев'ять разів ставав чемпіоном Іспанії і тричі вигравав Лігу чемпіонів.

Нагадаємо, у поточному сезоні Барселона лідирує у турнірній таблиці Прімери. На другому місці йде Атлетіко, відстаючи аж на 13 очок.