Перший матч між Міланом та Інтером розпочнеться 10 травня о 22:00 за Києвом.

Нагадаємо, у чвертьфіналі "россонері" дещо несподівано пройшли, здавалося б, найсильнішу італійську команду сезону Наполі. Вдома Мілан здобув мінімальну перемогу, а на виїзді добився нічиєї 1:1.

Інтер у яскравому протистоянні розібрався з Бенфікою. У Португалії підопічні Сімоне Індзагі тріумфували 2:0, а на власному стадіоні розписали результативну нічию 3:3.

Інтер виграв у Мілана останніх два очних поєдинки (1:0, 3:0). "Червоно-чорні" востаннє перемагали принципових суперників восени 2022 року (3:2). Загалом же на офіційному рівні це буде вже 236 дербі делла Мадонніна. 87 перемог в Інтера, 79 – у Мілана, ще 69 матчі завершилися миром. До слова, найкращим бомбардиром в історії міланського дербі є Андрій Шевченко – 14 голів.

Одна з головних інтриг перед півфіналом ЛЧ – чи зможе зіграти лідер Мілана Рафаель Леау, в якого діагностували розтягнення приводного м’яза стегна. Стефано Піолі заявив, що випустить португальця лише, якщо той буде готовий на 100%.

Надійний букмекер FAVBET віддає перевагу Інтеру. Коефіцієнт на перемогу підопічних Індзагі – 2,53, на успіх Мілана – 3,30, ймовірність нічиєї оцінили у 3,25 бала.

Коефіцієнт на те, що Інтер проб’ється до фіналу за підсумком двох матчів – 1,69, на прохід "россонері" – 2,29.