"Кіран Тірні – набагато кращий захисник, ніж Зінченко. Нам потрібно опинятися у виграшних ситуаціях – якщо це вдасться робити, то тоді зможемо випускати Тірні.

Але спочатку у цій виграшній ситуації потрібно опинитися. Не думаю, що Артета вважає, що Тірні може робити те, що робить Зінченко. І це проблема. Як в атаці, так і в захисті Тірні відповідає рівню фулбека АПЛ, 100%.

На жаль, у тому, як Арсенал будує гру та як атакує, Зінченко знає, як грати навіть із заплющеними очима. Думаю, треба приберегти Тірні, ми вже бачили травми Зінченка. Тірні повинен відігравати свою роль в Арсеналі. Вірю в це, тому що наступного сезону у нас буде багато великих матчів", – сказав Кемпбелл в ефірі HighburySquad.

Нагадаємо, перед фінішною прямою АПЛ "каноніри" мають примарні на чемпіонство. Наразі Арсенал йде 2-м в турнірній таблиці, відстаючи від Манчестер Сіті на 1 бал. Крім того, у "містян" ще є матч в запасі. У поточному сезоні Зінченко провів 33 матчі за Арсенал в усіх турнірах, відзначившись 1 голом та 2 асистами.