Цього року Мессі визнали спортсменом року. Він став лауреатом цієї премії вдруге в кар'єрі. У 2020-му Лео розділив нагороду з пілотом Мерседеса Льюїсом Хемілтоном.
А ось збірна Аргентини отримала звання найкращої команди завдяки перемозі на ЧС з футболу.

Мессі зʼявився на червоній доріжці у чорному костюмі з краваткою-метеликом. Разом з ним була чарівна дружина Антонелла в елегантній чорній сукні, яку доповнювали прикраси металевого кольору.

Під час церемонії Мессі зустрівся з нападником Барселони Робертом Лєвандовскі. Футболісти поспілкувалися між собою, а аргентинець поцікавився справами свого колишнього клубу. Раніше була інформація, що Ліонель може повернутися до каталонців.

"Все гаразд у Барселоні?", – запитав Мессі. На що Лєвандовскі відповів "Так". Далі вони продовжили говорити про сімʼю та життя у Барселоні.

Також Мессі тепло привітався з зіркою тенісу Карлосом Алькарасом, який отримав звання "Прорив року". Він став наймолодшою першою ракеткою світу (19 років, – прим. Спорт 24) та здобув свій перший титул на турнірі Гренд Слем. Юний тенісист намагався якнайдовше продовжити рукостискання з Лео, щоб сказати кілька слів легенді футболу. Він ще ж дитинства є фанатом аргентинця.