"Чого не вистачило для позитивного результату? Забитого гола. В цілому непогана гра проти Динамо. У першому таймі мали моменти, які не реалізували. На другий тайм вийшли якісь розгублені, пропустили швидкий гол зі стандарту. Другим темпом пішла подача з флангу та удар. Після цього хлопці повернулись у гру, але свій гол так і не забили. Але це футбол, треба це прийняти.

Дуже образливо для мене та для команди, що у грі, яка давалась, поступились. Що ж, нічого страшного. Для нас це досвід, що ми теж можемо на рівних грати проти команд, які борються за найвищі місця. Не вистачило фарту. У будь-якій грі потрібен фарт. Пішли на перерву за рахунку 0:0, хоча повинні були вигравати 1:0. Вийшли на другий і одразу пропустили – 0:1.

Чи здивували мене тактичні кроки Шовковського як тренера? Ми готувались до них, вони до нас. Динамо зіграло так, як ми і очікували. Все те, що ми дивилися, було на полі. Я не здивований. Що Динамо до цього грало, те й сьогодні. Вони мають свій стиль та свою гру. Здивувати було тяжко. Як і ми – нічим не здивували Динамо. Кожен тренер готується до матчів по-своєму.

Вітаю Шовковського з третьою перемогою. Думаю, Луческу однаково дає якісь вказівки. Зважаючи на те, що я читав. Тому що він головний тренер, він не говорив, що вже не головний тренер. Це заслуга всього клубу Динамо. Я не можу сказати, що це Шовковський чи Луческу. Є головний тренер Луческу, він ним і залишається. Є його помічник Шовковський, він ним і залишається. Вони самі розберуться та знають, хто і за що відповідає", – зазначив Вернидуб під час прес-конференції.